Vinuri marca #dinBasarabia

Dragi prieteni, cu ocazia Centenarului Unirii, echipa #dinBasarabia își propune să pună în evidență o serie de valori ce alcătuiesc indentitatea și patrimoniul neamului românesc.

Astăzi avem deosebita plăcere să vă prezentăm o colecție alcătuită din trei vinuri speciale marca #dinBasarabia. O colecție cu arome parfumate, realizată din cei mai aleși struguri ale meleagurilor noastre.

Vinul este produs de Crama Chateay Vartely,  aflată în inima Orheiului, în zona centrală a Basarabiei. Specialiștii cramei au grijă să își satisfacă clienții cu vinuri de calitate înaltă ce surprind printr-un gust desăvârșit și să pună în fiecare licoare câte un pic de dragoste și acuratețe.

Cabernet Sauvignon – Vin roșu, sec

V100-P-33

Acest vin este fabricat din cei mai selecți struguri ai soiului Cabernet Sauvignon, crescuți și culeși cu grijă de pe podgoriile din Sudul Moldovei, zona Bugeacului. Bugeacul este cea mai prielnică zonă, din punct de vedere climatic, pentru obținerea vinurilor roșii.

Cabernet Sauvignonul se manifestă printr-un echilibru al aromei și culorii. Gustul său plin, armonios, echilibrat și plăcut astrigent, dar temperat este caracterizat de aromele bogate și complexe de coacăză neagră, iar taninurile puternice îi oferă vinului personalitate, cu o textură fină.

Vin cu Indicație Geografică Protejată – VALUL LUI TRAIAN

Acest vin poate fi comandat aici: Cabernet Sauvignon – Vin roșu, sec

 

Sauvignon Blanc – Vin alb, demisec

V100-P-32

Sauvignonul denotă originalitate prin prezența culorii galben-verzui. Această originalitate vine la pachet cu aromele parfumate ale frunzelor de coază neagră și citricelor. Gustul său e dominat de nuanțe fine de citrice, având o prospețime de urată. Se servește la temperatura de 10 – 12°C cu bucate din legume proaspete sau fructe de mare.

Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din Centrul Moldovei, zona Codru.

Vin cu Indicație Geografică Protejată – CODRU

Acest vin poate fi comandat aici: Sauvignon Blanc – Vin alb, demisec

 

Malbec&Syrah – Vin Rose, demisec

V100-P-31

Acest vin se obține din combinația soiurilor Malbec 55% și Syrah 45%, struguri cultivați în sudul Basarabiei. Finețea vinului se trage din paleta de culori, care îi conferă o nuanță pală de roz cu accente de bronz. Prospețimea gustului uimește prin aromele de căpșuni și zmeură coaptă.

Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din Sudul Moldovei, zona Bugeac.

Vin cu Indicație Geografică Protejată – VALUL LUI TRAIAN

Acest vin poate fi comandat aici: Malbec&Syrah – Vin Rose, demisec

 

 

Vinurile #dinBasarbia pot fi comandate online aici: http://dinbasarabia.ro/categorie-produs/vin-dinbasarabia/

 

Comentarii

Instagram did not return a 200.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!