Subcarpați, Alternosfera și Domino, la prima ediție PRUT Fest din Chișinău

Afis-Prut-Fest-Chisinau-2-aprilie

Pe 2 aprilie, la Hala 2 Moldova Film, va avea loc prima ediție PRUT Fest. În premieră la Chișinău, Subcarpați va evolua Live în formulă extinsă, cu 5 soliști vocali, DJ, VJ, chitară, acordeon, vioară și percuție. Pe aceeași scenă, Alternosfera revine cu un show inedit cu care și-a obișnuit deja fanii. În cadrul aceluiași eveniment, va evolua și trupa Domino din Sibiu, pentru prima dată la Chișinău.

Evenimentul este organizat de către Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT, cu sprijinul Institutului “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, cu ocazia aniversării a 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

Subcarpaţi este un proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului album ce îi poartă numele. Este un mix exploziv de vechi și nou, cu un stil unic ce combină melancolia folclorului românesc, identitatea națională și sunetul instrumentelor tradiționale, combinându-le cu trip-hop, dubstep sau hip-hop. Altfel spus, “Folclor într-o lumină modernă”. În cadrul PRUT Fest, Subcarpați va cânta pentru prima dată la Chișinău în formula Live extinsă, cu DJ, VJ, chitară, acordeon, vioară și percuție, iar la voce – MC Bean, AFO, Vali Umbră, Mădălina Pavăl și Mara. „Era și păcat să nu instrumentalizăm piesele Subcarpați. Muzica noastră e samplată din orchestre și din instrumente. Se potrivește, chiar dacă avem un drive electro, greu de redat cu instrumente live”, explică MC Bean.

Site oficial: www.subcarpati.com

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/subcarpati

Canal Youtube: https://www.youtube.com/blanoz

Alternosfera este o formaţie de Rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Hala 2 Moldova Film, Chișinău. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. De asemenea, în cadrul aceluiași concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Site oficial: www.alternosfera.com

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Alternosfera

Canal Youtube: https://www.youtube.com/AlternosferaOfficial

Domino este o trupă din Sibiu ce devine din ce în ce mai populară datorită unicităţii sale. Din 2013 şi până în prezent DOMINO a reuşit să urce pe scena celor mai mari festivaluri muzicale din România şi să reprezinte cultura românească în afara ţării. Este prima trupă de rock – ţambal din România şi interpretează folclor în manieră rock sau hituri ale anilor ’70, ’80 cu elemente folclorice.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DOMINO.SIBIU

Canal Youtube: http://bit.ly/1T4dl7H

 

Biletele fizice sunt disponibile, începând cu 2.03.2016, la Kira’s Club (zilnic, 14.00 – 22.00, V. Micle 7), Erudit Club (zilnic, 14:00 – 22:00, Puşkin 52) și online pe www.iticket.md, la următoarele prețuri:

150 lei – primele 200 (Early Bird)

200 lei – până pe 30 martie (Presale)

250 lei – 31 martie – 2 aprilie și la intrare

Infoline bilete: 0677 11 811

 

Powered by Cool Radio.

Organizator: Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT

Parteneri: DinBasarabia, Propago Communication, Kira’s Club

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1574334719551813/

INFO: fest@prut.info

www.prut.info

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.00

Comentarii

Instagram did not return a 200.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!