Stejaur

Înfiinţată în anul 1912, sub forma unui atelier meşteşugăresc, fabrica de mobilă parcurge un secol de activitate şi schimbări, ca în 1995 să devină Stejaur, marcă ce reușește să redea, prin lucrările sale, calitate, moștenită prin experiență și tradiții de prelucrare a lemnului. Misiunea fabricii este de a oferi clienților săi un produs care corespunde cerințelor consumatorului.

Principalul domeniu de activitate este producţia de mobilier, gama produselor incluzând mobilier pentru salon, bucătărie, camera pentru copii, spații comerciale.

Stejaur abordează o diversitate sortimentală de mobilier corp şi capitonat, având capacitatea tehnologică de a fabrica atât în serie mică, cât şi la comandă individuală. Proiectarea se realizează cu ajutorul computerului, permiţând astfel, vizualizarea produsului final şi asigurând corespunderea cu cerinţele estetice şi funcţionale ale clienților.

Cu foarte multe premii câștigate, fabrica de mobilă Stejaur oferă clienților soluţii complete care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate.

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!