Finala Românii au talent: Trei concurenți din Republica Moldova au luptat pentru marele premiu

Foto: diez.md

Foto: diez.md

Trupa Speed Cubing a câştigat finala celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent”, difuzată vineri seară, în direct, la Pro TV. Iată cine au fost cei trei concurenți din Republica Moldova care au participat în finală.

După un show în care cei 15 finalişti şi-au prezentat numerele, în urma voturilor telespectatorilor, pe primul loc la „Românii au talent” s-au clasat cei trei tineri din trupa Speed Cubing, Cristian Leana, Martin Fronescu şi Flavian Glonţ, scrie Gândul.info.

În marea finală a emisiunii, aceştia au prezentat un număr inedit de rezolvare a cubului Rubik, iar la final, cei patru juraţi, Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, s-au ridicat în picioare şi şi-au exprimat admiraţia faţă de talentul acestora.

Și trei concurenți din Republica Moldova au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Ion Barbu a fost trimis în semifinală de Andra prin apăsarea butonului galben la preselecții. Impresionând juriul și publicul în semifinale, s-a calificat în finală.

Un alt concurent basarabean este Alexandru Moraru, în vârstă de 17 ani. Acesta, la fel ca și Ion Barbu, a impresionat prin muzică. Juriul a fost cel care i-a acordat vot de încredere pentru finală.

Cu spectacole de zile mari în toate cele trei etape ale concursului și trupa de acordeoniști „Concertino” a ajuns în finala show-ului de talente. Ei au concurat și pentru premiul de originalitate, care a fost câștigat în final de Comin Cioca, în urma votului telespectatorilor.

Sursa: diez.md

Comentarii

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!