Route 68 Summerfest

24-26 iulie 2015
12:00
România, Deva, Parcul Castelului Gyulay Ferencz

Se împlinesc 5 ani de muzica live și distracție faină la Route68 Summerfest, cel mai important eveniment muzical open-air din vestul României!
Ediția aniversară a festivalului se va desfășura în perioada 24-25 iulie, în parcul Castelului Gyulay Ferencz (sec XVII) de lângă Deva (Mintia, jud. Hunedoara) și promite a fi experiența verii pentru toți cei care vor accepta invitația.

„Route68 Summerfest este o experiență completă, care îmbină farmecul unei locații idilice cu concerte live, activități diverse și multă libertate. Luați-vă cortul, luați-va gașca de prieteni și ieșiți din casă, veniți la Route!” a declarat Irina Onescu, producătorul general al festivalului.
Primele nume anunțate pentru cea de-a cincea ediție sunt Alternosfera, Șuie Paparude, Coma, OCS și Niște Băieți, lineup-ul final urmând să reunească peste 20 de trupe și DJ.
Abonamentele au fost puse deja în vânzare, online pe Myticket.ro, Iabilet.ro, dar și în rețeaua magazinelor Diverta din toată țara, la prețul promoțional de 59 LEI (camping inclus), până la data de 1 iunie 2015.

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!