Mihail și trupa sa cântă în premieră la Hard Rock Cafe din București

22 aprilie 2016
22:30
Hard Rock Cafe București

BestMusic Live Concerts vă invită vineri, 22 aprilie de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe din București pentru a-l vedea live pe MIHAIL alături de trupa sa!

Biletele sunt deja în vânzare în format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic în rețeaua iabilet.ro/retea (Muzica, Metrou Unirii 1, Hard Rock Cafe, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, SayShops, ZebraPay)

Mihail va prezenta publicului repertoriul său în întregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte și Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică.

Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea” care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și a adunat peste 5 milioane de vizualizări în online. Mai mult decât atât, Mihail și-a interpretat celebra piesă alături de o orchestră simfonică într-un concert susținut la Chișinău. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria “Lookout Tower Acoustic Session” filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate până acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” și “Seara”.

https://www.youtube.com/watch?v=wqRuvmFfyag

Pentru 2016, Mihail ne-a promis un nou single, de data asta în limba engleză, “Who You Are”, dar și lansarea primului său material discografic.

Biletele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock București, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romană și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 35 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!