Concert VUNK și Cătălin Josan – Ziua Românilor de Pretutindeni

29 mai 2016
19:00
Parcul Herăstrau, Grădina de Vară, București

Haideți să sărbătorim împreună Ziua Românilor de Pretutindeni! Duminică, 29 mai 2016, ora 19.00, vă invităm în Parcul Herăstrău – Grădina de Vară a Teatrului „Constantin Tănase” – la un concert extraordinar al formației VUNK, alături de invitații din R. Moldova: Natalia Barbu și Cătălin Josan.

Evenimentul are loc în seria organizată de Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” și Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe pentru a marca Ziua Românilor de Pretutindeni.

Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” și Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe organizează anul acesta un program, comun care marchează Ziua Românilor de Pretutindeni, sărbătorită, din anul 2015, în ultima duminică a lunii mai.

Programul este realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, Agence Universitaire de la Francophonie și Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT.

Parteneri media: TVR Internațional, Agerpres, Observator cultural, Ziarul Lumina, Agenția de carte, România Pozitivă, Radio România Cultural, Webcultura, Ceașca de cultură, dinBasarabia.

Eveniment Facebook: http://bit.ly/1TEGQZe

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!