Concert aniversar Zdob și Zdub

17 ianuarie 2016
19:00
Arenele Romane, București
Pe 17 ianuarie trupa “Zdob și Zdub” va susține un concert aniversar care va marca 20 de ani de existență și va lansa o compilație de piese needitate sub titlul “20 de veri”. Primele 200 de bilete costă doar 50 de lei și se găsesc pe iabilet.ro.
Toamna se face vinul, toamna “Zdob și Zdub” serbează ziua de naștere. Trupa invită fanii la un party etno-rock, să sărbatorească împreună cei 20 de ani de existență.

Pe scena Arenelor Romane veți avea parte de cele mai tari hituri zdubești, adunate în acești 20 de ani de activitate, iar pe noul CD veți “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob și Zdub strânge cea mai bogată roadă pentru voi. O serie de trupe și de invitați speciali din Basarabia, vor fi anuntați în curând.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) la urmatoarele preturi:

  • Golden Circle – 80 de lei (doar 200 de bilete)
  • Acces General (primele 200 de bilete) – 50 de lei
  • La intrare – 60 de lei

Concertul are loc în cort încălzit și bine aerisit !

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul

Facebook event: https://www.facebook.com/events/383829711814443/

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!