Eveniment istoric: trei beri produse de Efes Moldova au obținut Medalia de aur la concursul “Monde Selection”

Foto: realitatea.md

Foto: realitatea.md

Trei produse Efes Moldova – berile Chișinău Blondă, Chișinău Brună și Radler – au adus acasă aurul celui mai prestigious concurs international de calitate în domeniul berii “Monde Selection”. Este o realizare care se întâmplă pentru prima data în istoria de mai bine de 130 a berăritului în Moldova Acum, Moldova poate adăuga în lista produselor care îi duc faima în lume și berea, putând afirma cu mândrie că în țara noastră se produce bere premiată cu aurul “Monde Selection”.

Acest eveniment fără precedent pentru țara noastră este de o importanță deosebită și pentru industria locală de bere nu doar pentru compania Efes Moldova. Aprecierea globală a produselor Efes Moldova nu este doar o onoare mondiala pentru producător, produsele și angajații săi, este o recunoaștere mondială a îndustriei moldovenești de bere. Acum putem spune cu mândrie, că grație berii Chișinău Blondă, Chișinău Brună și Radler, Moldova a intrat în elita mondială a producătorilor de bere apreciați pentru calitate și gust deosebit.

“Aceste distincții au fost posibile doar grație eforturilor noastre permanente în dezvoltarea calității, – a precizat cu această ocazie Gokce Yanasmayan, directorul General Efes Moldova. Noi investim permanent în calitatea produselor, în calitatea serviciilor oferite clienților noștri dar și în calitatea personalului. Toate împreună aceste activități ne-au adus un rezultat excepțional, dar previzibil pentru noi. Pentru că ambiția noastră este să oferim consumatorilor din Moldova un produs de calitate mondială, produs aici, acasă, de cei mai talentați berari locali și, deja putem spune aceasta cu ceritudine, din cel mai bun orz local. O bere care poartă numele capitalei țării noastre și care se simte Inima Moldovei poate fi numai așa – una perfectă.”

Monde Selection este un concurs organizat de Institutul Internațional pentru Selectarea Calitatii, fondat în 1961 la Bruxel. La competiția din 2015 au participat peste 3000 de produse din 80 de țări de pe toate continentele. Juriul acestei prestigioase competiții este format din 70 de membri independenți din diferite domenii ale industriei, profesori universitari și degustatori autorizați internaționali.

Produsele participante la Monde Selection sunt evaluate pe mai multe criterii de calitate, care se efectuează prin analize complexe ale parametrilor tehnici și de inofensivitate, prin degustare și prin aprecierea atractivității ambalajului și reprezentarea artistică a acestuia.

Sursa: realitatea.md

Comentarii

Instagram has returned invalid data.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!