Bucureştiul va găzdui prima ediţie a Târgului #dinBasarabia (VIDEO)

web-TIRG-BASARABIS-25

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2015, Muzeul Ţăranului Român va găzdui prima ediţie a Târgului #dinBasarabia, un eveniment inedit, în aer liber, cu prilejul Zilei Naționale a României, în cadrul căruia vor fi prezentate produse fabricate în Republica Moldova, precum şi obiecte de artizanat de pe ambele maluri ale Prutului.

În cadrul târgului #dinBasarabia vor fi expuse şi puse în vânzare obiecte de artizanat, bucate şi băuturi tradiţionale, produse lucrate manual, jucării pentru cei mici, mobilier şi decor rustic, vinuri selecte, dulciuri şi produse naturiste.

Evenimentul este un prilej în plus pentru promovarea valorilor culturale comune ale românilor de pe ambele maluri ale Prutului, precum și o oportunitate de a iniția noi legături economice între producătorii din cele două state.

Târgul #dinBasarabia este un proiect al Centrului pentru Integrare şi Dezvoltare PRUT şi este organizat în parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova în România şi Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Guvernul României.

Parteneri: Vinăria Purcari şi Restaurantul Vatra Neamului.

Cu susținerea: Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Guvernul Republicii Moldova; TacTic events, Bun de România, Acțiunea 2012 şi Propago.

27 noiembrie – 1 decembrie

10.00 – 21.00

Intrare liberă

Facebook event: https://www.facebook.com/events/161748604178912/

INFO: targ@dinbasarabia.ro
(+4) 0213 137 348, (+4) 0747 767 246

Comentarii

Instagram did not return a 200.
Abonează-te la newsletter-ul #dinBasarabia pentru a fi la curent cu toate noutățile!